alergie la ţărăncile amnezice

la coada vacii

Precum actorii anti-talent cu vise la Hollywood …vin la oraş înghesuite cu otobuzu’ de pe mai ştiu io ce fund de uliţă , unde n-au nici apă caldă să se spele la pizdă… şi găsesc ca sursă de trai decent un martalog, de care se îndrăgostesc la “înainte de prima vedere”.

“Cabina” lor incultă, începe treptat să perceapă împrejurimile şi se adaptează brusc la un limbaj pseudo-elevat… cică de doamnă. Totuşi (prin diferite lacune şi scolarizare redusă) trădând încă mirosu’ de bălegar, de unde provin.
Dragostea lor vine definită ca spaimă de propria incompetenţă în modu’: single player. Aerele lor băşinoase se extind cu nesimţire, pe la nasu’ celor modeşti, după ce studiază terenu’… uitând că au sărit din cizmele de cauciuc în botoşei îmblăniţi; şi se văd ceva soi de ducese, pe când lumea le vede ca pă dihoru’ de şură.

Când o dugheană de asta dă să-mi ridice cuvinte ţanţoşă, ca şi cum ar avea cunoştinţe mai vaste în vreun domeniu ce ţine de intelect… prin simplu fapt că masează şi suge prea des mădularu’, lăsându-se futută-n cur sub biciul feudal al concubinului.. o s-o scuip fără preaviz, uite aşa: 1,2,3,4 flegme – în a tatălui, a fiului şi a sfântului duh… amin! Aviz amatoarelor >> cu dedicaţie muzicală.
Uneori simt nevoia să vă reamintesc, cin’ sunteţi.

2 Responses to “alergie la ţărăncile amnezice”

  1. Acu doua saptamani , am vazut niste specimene d`astea in timp ce ma plimbam prin Cluj.Pai ori sintem de la oras , ori nu mai suntem ^^

  2. The Soul Assassin Says:

    Dada, si cu dedicatie speciala si pentru gainile de cacat , provenite din sate cu 15 locuitori, care au ajuns la orase chipurile la studii (de supt pula) , si au completat pe toate siturile de socializare la locatie Cluj, Bucuresti etc.., nu cumva sa dea prost la ceva viitor pretendent. Muie din picioare carpelor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s